+31 (0)40 7600055
Kontaktirajte nas
O EPSN

Omogućujemo rast


Mi smo predstavljamo najsnažniju potporu našim klijentima i čvrsto vjerujemo u stvaranje ljudske veze i da u isto vrijeme posao činimo zabavnim. Unutar i izvan granica, osobnim pristupom povezujemo talentirane profesionalce i one koji ih žele zaposliti.

Bilo da ste iskusni profesionalac koji traži posao, poslodavac koji traži talentirane radnike ili tražite novu poslovnu priliku kao EPSN Workforce licencirani partner, mi vam omogućujemo da rastete. Rastete na osobnom, profesionalnom i financijskom području.

EPSN Workforce ima drugačiji pristup.


Stvarno vas želimo osobno upoznati prije nego što započnemo proces. Zbog ovoga postajemo sve uspješniji i zbog čega broj zemalja u kojima radimo kontinuirano raste:

  • Naši konzultanti za međunarodnu karijeru traže, pronalaze i vode talentirane profesionalce koji žele ostvariti lokalnu ili karijeru u međunarodnom okruženju.
  • Naši partneri za međunarodni razvoj poslovanja traže, pronalaze i usmjeravaju poslodavce koji žele zapošljavati lokalne i međunarodne talente.

EPSN Workforce partneri nastoje biti najbolji u regrutiranju.


To su poduzetnici koji vode vlastiti posao, licencirani od EPSN Workforce. Oni su predani tome da vas dosita upoznaju, kako bi bili sigurni da ćete postići profesionalne i osobne ciljeve koje ste sami postavili.

Vaš uspjeh je i njihov uspjeh.

Ime
Email
Pitanje